Nye patienter

Uanset om du overvejer at skifte tandlæge, ikke har været hos tandlægen længe, eller kommer fra skoletandplejen, er det vigtigt at du som en af vore nye patienter føler dig tryg, når du står over for valg af tandlæge. Vi giver os tid til at forstå dine behov.


Vi ønsker, at du får et godt indtryk af os, inden du vælger os som tandlæge og har dit første besøg på klinikken. Vores hjemmeside skulle gerne afspejle dette ønske. Vi tror på, at jo mere du på forhånd ved om os - jo mere afslappet og trygt bliver dit første besøg.

VALG AF TANDLÆGE

Valg af tandlæge er en tillidssag. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe et tillidsfuldt og trygt forhold til vores patienter. Vi er altid klar til at hjælpe hver ny patient såvel som stampatienter og bestræber os på at give alle den bedst mulige oplevelse. Vi yder altid professionel behandling og er først tilfredse, når vores patienter forlader klinikken med et smil på læben.

Christina og Jan Prener – tandlæger Herlev – udfører alle former for tandbehandlinger og samarbejder med dygtige specialtandlæger som vi henviser til ved vanskelige kirurgiske behandlinger. Dette sikrer dig den bedste behandling med høj kvalitet.
Leder du efter ny tandlæge i København? Så skulle du kontakte Tandlægerne Prener. Vi tilbyder den bedste service, uanset hvilken type behandling du skal have foretaget.

DET FØRSTE BESØG

Ved første besøg på klinikken tages der ofte røntgenbilleder og der laves en tilbundsgående grundundersøgelse. Til sidst sluttes der af med en tandrensning, hvis der er behov for det.

Hvis der er behandlingskrævende tilstande, laves der et prisoverslag og der er mulighed for at bestille tid til behandling med det samme.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Her er lidt praktisk information, som er godt at vide inden dit første besøg på klinikken:

• Hvis du som ny patient er nervøs, så husk altid at gøre os opmærksom på det. Så kan vi bedre hjælpe dig.
• Medbring venligst dit sundhedskort ved første besøg.
• Der er afregning efter hvert tandlægebesøg.
• Vi modtager Dankort og kontanter.
• Som ny patient, vil vi som udgangspunkt tage to nye røntgenbilleder af dine tænder.
• Afbud, eller ændringer af en aftalt tid skal ske senest 2 timer i forvejen. Vi forsøger altid at undgå ventetid og forventer derfor, at du er der til den aftalte tid. En udeblivelse koster minimum kr. 243.