Genopbyggende tandbehandling

genopbyggende tandbehandlingEn tandkrone, en bro, tandfarvede fyldninger eller anden genopbyggende tandbehandling?

Genopbyggende tandbehandling kan være løsningen for dig, hvis du har fået beskadiget dine tænder. Kort fortalt, handler det om at genoprette dine tænder til en sund, praktisk og visuel pæn tilstand.

Meget slidte tænder kan genskabes til deres oprindelige form og udseende, så du kan få dit pæne tandsæt tilbage. Manglende tænder kan erstattes af implantater og broer.

Tandlægen kan reparere dine tænder, som er ramt af sygdom, slag eller nedbrydning, så du får et ordentligt bid og det æstetiske udtryk, du ønsker.

Vi ser patienter, som har forsømt at passe deres tænder i årevis. Sygdomme i tandkød og mund, som skyldes dårlig tandhygiejne, beskadigede tænder, tandpine, tænder som mangler en flig, osv. er et velkendt syn.

Tandlægerne Prener kan tilbyde genopbyggende tandbehandling af højeste kvalitet

Det kan være en både virkningsfuld og omkostningseffektiv måde at give dig et sundt, rent og smertefrit tandsæt tilbage på.

Aftal et besøg på vores tandklinik. Så kan vi drøfte, hvorvidt en tandkrone, en bro, tandfarvede fyldninger eller andre genopbyggende tandbehandlinger kan give dig lysten til at smile tilbage.

Tilbage til behandlinger
Læs om tandkroner og tandbroer
Læs om porcelænskroner
Læs om kosmetisk-tandbehandling
Læs om plastfyldninger
Læs om tandkroner
Læs om tandbroer
Læs om porcelænsfacader

Læs mere på Tandfakta